Организирани събития

Озвучителна техника ЕСПОН

Озвучителна и презентационна техника за ЕСПОН на 29.09.2023 г.

Озвучителна техника ЕСПОН ЛИП Трейд ООД технически обезпечи първата конференция на ЕСПОН, която се проведе на 29.09.2023 г. в гр. София. Предоставихме озвучителна и презентационан техника на организатора, както и техническо лице за нуждите. Всичко мина добре. Клиентът изпрати следния блгодарствен мейл, който ни кара да се чувстваме, че сме си свършили работата добре. From: …

Озвучителна и презентационна техника за ЕСПОН на 29.09.2023 г. Read More »

Озвучаване и презентационна техника за DIOR BACKSTAGE EVENT THE MALL

За организиране на събитието DIOR BACKSTAGE EVENT THE MALL, ЛИП Систем любезно предостави: два презентационни екрана, с прилежащи стойки; колони за озвучаване; микрофони; камера, както и всичките прилежащи кабели и други техники за процедурата. Наш оператор,  професионално отрази грим сесията, директно излъчвана на двата екрана по време на събитието.    

90 години от създаването на НУ “Христо Ботев” – Първомай

На 03.05.2019 г. се честваха 90 години от създаването на НУ “Христо Ботев” в град Първомай. Мероприятието се проведе в Читалище “св. св. Кирил и Методий” в града. За празничното настроение помогна и техниката, предоставена от “ЛИП Систем.”

Техника за събитие на Кока Кола

На 6 Април 2019 г. (Събота) се проведе “Техническа конференция 2019” в Боровец – х-л Самоков – зала България. ЛИП Систем осигури подобаващо озвучаване за над 450 човека,  осветление за сцената за лекторите и 6 броя безжични микрофони. Настроението в залата, бе повдигнато от фолк певицата Малина, която изпя някои от най-знаменитите си хитове.

Събитие в хотел Хилтън на Списание “Бизнес Лейди”

Фирма “ЛИП Систем” предостави два презентационни екрана и два проектора със сплитер, чрез които беше реализирано събитието на списание “Бизнес Лейди” в хотел Хилтън. Предстанители на “ЛИП Систем” обслужваха технически и поддържаха качеството на кратината по време на цялото събитие.

Scroll to Top