Организирани събития

Озвучителна техника ЕСПОН

Озвучителна и презентационна техника за ЕСПОН на 29.09.2023 г.

Озвучителна и презентационна техника за ЕСПОН ЛИП Трейд ООД технически обезпечи първата конференция на ЕСПОН, която се проведе на 29.09.2023 г. в гр. София. Предоставихме озвучителна и презентационан техника на организатора, както и техническо лице за нуждите. Всичко мина добре. Клиентът изпрати следния блгодарствен мейл, който ни кара да се чувстваме, че сме си свършили

Озвучителна и презентационна техника за ЕСПОН на 29.09.2023 г. Read More »

Презентационна техника за УИСКИ ФЕСТ СОФИЯ 2022 г.

За организиране на събитието УИСКИ ФЕСТ СОФИЯ 2022 г. в МОЛ Paradise Center – Sofia Even Center (SEC), ЛИП Трейд ООД любезно предостави за щанда на Gift Tube презентационен екран.  

Презентационна техника за УИСКИ ФЕСТ СОФИЯ 2022 г. Read More »

Озвучаване и презентационна техника за DIOR BACKSTAGE EVENT THE MALL

За организиране на събитието DIOR BACKSTAGE EVENT THE MALL, ЛИП Систем любезно предостави: два презентационни екрана, с прилежащи стойки; колони за озвучаване; микрофони; камера, както и всичките прилежащи кабели и други техники за процедурата. Наш оператор,  професионално отрази грим сесията, директно излъчвана на двата екрана по време на събитието.    

Озвучаване и презентационна техника за DIOR BACKSTAGE EVENT THE MALL Read More »

90 години от създаването на НУ “Христо Ботев” – Първомай

На 03.05.2019 г. се честваха 90 години от създаването на НУ “Христо Ботев” в град Първомай. Мероприятието се проведе в Читалище “св. св. Кирил и Методий” в града. За празничното настроение помогна и техниката, предоставена от “ЛИП Систем.”

90 години от създаването на НУ “Христо Ботев” – Първомай Read More »

60 години професионално образование в град Първомай

На 02.05.2019 г. ПГСС “Васил Левски” отбеляза своя 60 годишен юбилей. С участие в събитието се включи и фирма “ЛИП Системс”, със своята презентационна техника.

60 години професионално образование в град Първомай Read More »

Техника за събитие на Кока Кола

На 6 Април 2019 г. (Събота) се проведе “Техническа конференция 2019” в Боровец – х-л Самоков – зала България. ЛИП Систем осигури подобаващо озвучаване за над 450 човека,  осветление за сцената за лекторите и 6 броя безжични микрофони. Настроението в залата, бе повдигнато от фолк певицата Малина, която изпя някои от най-знаменитите си хитове.

Техника за събитие на Кока Кола Read More »

Събитие в хотел Хилтън на Списание “Бизнес Лейди”

Фирма “ЛИП Систем” предостави два презентационни екрана и два проектора със сплитер, чрез които беше реализирано събитието на списание “Бизнес Лейди” в хотел Хилтън. Предстанители на “ЛИП Систем” обслужваха технически и поддържаха качеството на кратината по време на цялото събитие.

Събитие в хотел Хилтън на Списание “Бизнес Лейди” Read More »

Озвучаване и мултимедийно представяне в хотел Рамада, София

На 24 и 25 Октомври 2018 г. се проведе семинар в зала Рубин, хотел Рамада. Фирма “ЛИП Систем ООД” беше ангажирана с озвучаването и мултимедийното представяне.

Озвучаване и мултимедийно представяне в хотел Рамада, София Read More »

Scroll to Top