Новини

Професиоонално озвучаване на събитие

Техника за озвучаване в ЧОУ “Питагор”

На 14 март ЧОУ “Питагор” отпразнува Денят Пи (на английски: Pi Day) е празник, на който се отбелязва математическата константа π (пи). Денят на пи се чества на 14 март (или 3/14 при календарен запис месец/ден), тъй като 3, 1 и 4 са трите най-важни цифри на ирационалното число π в десетичния му вид.

Техника за озвучаване в ЧОУ “Питагор” Read More »

Озвучителна техника ЧОУ "Питагор"

Озвучителна техника ЧОУ “Питагор” 15.09.2023 г.

Озвучителна техника ЧОУ “Питагор” 15.09.2023 г. ЛИП Трейд ООД осигури озвучителната техника и цялостното техническо оформление за откриването на новата учебна година в ЧОУ Питагор”, гр. София. На откриването присъства и Г-жа Йорданка Фандъкова, кмет на гр. София. За добре свършената работа екипа на ЛИП Трейд ООД получи блгодарствено писмо от ПР агенцията организатор на

Озвучителна техника ЧОУ “Питагор” 15.09.2023 г. Read More »

Озвучаване и презентационна техника за DIOR BACKSTAGE EVENT THE MALL

За организиране на събитието DIOR BACKSTAGE EVENT THE MALL, ЛИП Систем любезно предостави: два презентационни екрана, с прилежащи стойки; колони за озвучаване; микрофони; камера, както и всичките прилежащи кабели и други техники за процедурата. Наш оператор,  професионално отрази грим сесията, директно излъчвана на двата екрана по време на събитието.    

Озвучаване и презентационна техника за DIOR BACKSTAGE EVENT THE MALL Read More »

90 години от създаването на НУ “Христо Ботев” – Първомай

На 03.05.2019 г. се честваха 90 години от създаването на НУ “Христо Ботев” в град Първомай. Мероприятието се проведе в Читалище “св. св. Кирил и Методий” в града. За празничното настроение помогна и техниката, предоставена от “ЛИП Систем.”

90 години от създаването на НУ “Христо Ботев” – Първомай Read More »

60 години професионално образование в град Първомай

На 02.05.2019 г. ПГСС “Васил Левски” отбеляза своя 60 годишен юбилей. С участие в събитието се включи и фирма “ЛИП Системс”, със своята презентационна техника.

60 години професионално образование в град Първомай Read More »

Техника за събитие на Кока Кола

На 6 Април 2019 г. (Събота) се проведе “Техническа конференция 2019” в Боровец – х-л Самоков – зала България. ЛИП Систем осигури подобаващо озвучаване за над 450 човека,  осветление за сцената за лекторите и 6 броя безжични микрофони. Настроението в залата, бе повдигнато от фолк певицата Малина, която изпя някои от най-знаменитите си хитове.

Техника за събитие на Кока Кола Read More »

Събитие на RENE FURTERER, част от Лаборатории Пиер Фабр

На 25.05.2017 г. RENE FURTERER, част от Лаборатории Пиер Фабр, организира събитие в Радисън Блу Гранд Хотел. Озвучителната и презантационна техника за мероприятието бяха предоставени от фирма “ЛИП Систем” ООД.

Събитие на RENE FURTERER, част от Лаборатории Пиер Фабр Read More »

Scroll to Top