Съдържание

Цялостна изработка на сайт

Уеб разработването е широкообхватен термин, който се свързва, както с изработка на сайтове, така и с интранет (частни мрежи). То може да варира от изработка на най-проста статична страница с текст до по-сложни уеб базирани интернет приложения. Списъкът със задачи, които включва уеб разработката може да включва следното:

 • Проектиране;
 • Дизайн;
 • Изработка на структура;
 • Разработване и въвеждане на съдържание;

Напоследък изграждането на виртуално представяне се извършва основно чрез  система за управление на съдържанието (CMS). Основното предимство на тези системи е, че позволява на хора без техническо образование да правят промени в сайта си.

Изгодната изработка на сайтове е постоянно разрастваща се  индустрия. От голямо значение е не само цената за нашата виртуална визия, а и качеството на изработка, правилното структуриране и представяне, спрямо адекватните нужди на всеки бизнес. Ръстът на новооткрити онлайн магазините не спира вече години наред, а делът на пазаруващите онлайн през своето устройство продукти и услуги неимоверно нараства с бързи темпове.

Какво Ви предлагат нашите уеб сайтове ?

 • Неограничен брой категории и подкатегории;
 • Неограничен брой статии и присвояването им към различни категории;
 • Неограничен брой снимки, графична обработка и позициониране;
 • Разнообразни контактни форми, неограничен брой;
 • Секция с банери, статистика и брояч на импресии, посещения и кликове от всеки банер;
 • Създаване на групи потребители и задаване на различен достъп на всяка една група;
 • Компонент за генериране на Back up/резервно копие на сайта, при нужда възстановяването става бързо и лесно;
 • Създаване на блог секция към сайт;
 • Инсталиране и конфигуриране на WooCommerce –  персонализирана платформа за електронна търговия с отворен код, изградена за WordPress;
 • Адаптивен дизайн за всякакви устройства;
 • Първоначална SEO оптимизация от технически характер;

Обновяване на съществуващ сайт

Ние предлагаме, както “освежаване” на съществуващ вече сайт, така и изцяло промяна на визията при мотивация от страна на клиента.

 

Регистрация на домейн

Като буквена алтернатива на IP адреса на сайта, домейнът ви прави откриваеми в глобалната мрежа. Домейнът може да съдържа името на вашия бизнес или част от него, или наименованието на вашата дейност.

 

Хостинг план

Хостингът представлява срочен абонамент за ресурсите на един или няколко сървъра, които имат директен и висококачествен достъп до Интернет. Хостинг може да се осигури от всеки компютър, дори и персонален, но като цяло тази услуга се предоставя от хостинг компании.

 

SSL Сертификат

За осъществяване на сигурна връзка между потребителя и сървъра е необходимо на сървъра да бъде инсталиран SSL (Secure Sockets Layer) сертификат. Ако е необходимо клиентите на вашият сайт да въвеждат лични данни или конфиденциална информация е задължително да имате валиден SSL сертификат и въвеждането на информация да става чрез SSL протокола.

SEO оптимизация

SEO е напълно различно от (платената) реклама в търсачките. С платената реклама вие плащате на търсачки като Google да показват уебсайта ви на страницата с резултати от търсенето. Вместо това, със SEO вие оптимизирате уебсайта си, така че органично да се показва на първата страница от резултатите от търсенето. Броят посетители, които идват на вашия уебсайт чрез тези резултати от търсенето, се определя като органичен трафик (тъй като те сами са намерили уебсайта ви).

Защо трябва да прилагате SEO стратегии и да започнете да изучавате основите на SEO? Това се дължи на многото предимства, които SEO носи на собствениците на уебсайтове.

Прилагането на SEO стратегия е от съществено значение, тъй като органичният трафик съставлява значителен процент от трафика на търсачките. А органичният трафик е най-добрият вид трафик към уебсайта, тъй като не е нужно да харчите пари, за да привлечете посетители на сайта си. Освен това 75% от търсещите кликват върху резултатите само от първата страница на SERPs. Ако вашият уебсайт се показва на първата страница за заявка, може да получите по-голямата част от кликванията и трафика.
Колкото по-близо до върха е вашият резултат, толкова повече трафик печели. SISTRIX съобщава, че най-добрите резултати имат честота на кликване (CTR) от 28,5%.

Класирайте се преди вашите конкуренти в търсачките и ще получите голямо предимство. Свържете се с нашите квалифицирани специалисти, за да изготвим анализ на вашия сайт и план за всички необходими последващи стъпки до първа страница в Google.

Фокусирайте се върху вашия бизнес, ние ще се погрижим за вашия сайт

Абонаментна поддръжка

Кажете сбогом на проблемите със сайта... Решения не LIPсват

Scroll to Top